kube-valaisimet

kube-valaisimet

kube-valaisimet on valmistettu betonista

Kube-riippuvalaisimia

Kube-riippuvalaisimia

kube-betonivalaisimien suunnittelija on Petri Seuri. Hän on valmistunut puusepäksi vuonna 1998 ja muotoilijaksi (AMK) vuonna 2006. Petri on toiminut yrittäjänä vuodesta 2007 alkaen ja hän on ollut mukana useissa eri rakennusprojekteissa.

Upeat kube-betonivalaisimet ovat näyttäviä ja muotokieleltään ajattomia. Rouhea betoni tuo mukavaa kontrastia kotiin ja julkisiin tiloihin. Valaisimissa korostuvat kuitenkin betonirakenteen ohuus ja sirous. Muotona on perusmuoto kuutio, joka on ajaton. Se on helposti muokattavissa monenlaisiin variaatioihin kuten pöytävalaisimiksi, seinävalaisimiksi, jalkavalaisimiksi ja riippuvalaisimiksi. Betonia voi yhdistää myös muihin materiaaleihin. Jokainen valaisin on yksilö, joka on valmistettu käsityönä Suomessa. kube-valaisimet ovat kuivan sisätilan valaisimia.

Valaisinmalleja on mahdollista tehdä lisää. Samoin on mahdollista valmistaa myös muita kalusteita, jossa käytetään betonia sekä eri materiaalien yhdistelmiä. Projektiluonteisesti valaisimia valmistetaan tilauksesta esim. hotelleihin ja ravintoloihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!